joi, 19 iulie 2012

Salau cu legume la cuptor


Pestisor pentru bebe. Chiar daca pestele se da mai devreme, noi debia acum l-am gustat pentru ca nu am avut sursa sigura :). Vlad a fost tare incantat de noul fel de carnita.

Necesar:

- o bucata de salau;
- 2 morcovi;
- cativa buchetei de brocoli;
- 2 linguri mazare congelata;
- 1 catel de usturoi;
- 3-4 frunzulite de rozmarin;
- sucul de la jumatate de portocala;
- 1-2 lingurite ulei de masline.

Intr-un vas termorezistent se pune pestele cu burtica plina - usturoi taiat feliute si frunzele de rozmarin. Se toarna sucul de portocala si restul legumelor curatate si taiate dupa caz.


Se acopera cu un capac si se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 minute pana cand se inmoaie morcovul. Se scoate cu grija pestele si se dezoseaza cu si mai mare grija. Intr-un castonel se pun legumele, se toarna sosul, se adauga uleiul de masline si bucatele le de peste.

Rezultatul...

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu