Pufoase si aromate numai bune sa-ti incepi ziua cu ele.
- 2 banane mari (aproximativ 350 g fara coaja);
- 300 g faina;
- 100 g zahar;
- 1 plic praf de copt;
- 75 g unt la temperatura camerei;
- 2 oua;
- 100 ml lapte;
- 175 smantana;
- 50 g nuci prajite si maruntite.
Se bat ouale cu telul, se adauga untul, bananele faramitate cu furculita, smantana, laptele.
Piureul de banane |
Ingredientele umede amestecate |
Compozitia finala |
Se pun in cuptorul preincalzit la 180 grade pana cand sunt rumene si coapte in interior (testul scobitorii), aproximativ 25-30 minute.
Rezultatul...
deja incepe sa imi para rau ca ne despart vreo 100 de km... in camin nu erai vrednica asa!!!!
RăspundețiȘtergere:)) eu nu eram vrednica, dar era mama :)
Ștergeream facut si eu reteta asta si mi-au iesit :)
RăspundețiȘtergereMa bucur ca le-ai facut si "pofta buna" in continuare :)
Ștergere