vineri, 16 martie 2012

Briose cu banane si nuci

















   Pufoase si aromate numai bune sa-ti incepi ziua cu ele.






- 2 banane mari (aproximativ 350 g fara coaja);
- 300 g faina;
- 100 g zahar;
- 1 plic praf de copt;
- 75 g unt la temperatura camerei;
- 2 oua;
- 100 ml lapte;
- 175 smantana;
- 50 g nuci prajite si maruntite.




Se bat ouale cu telul, se adauga untul, bananele faramitate cu furculita, smantana, laptele.

Piureul de banane

Ingredientele umede amestecate
Apoi se adauga zaharul, faina cu praful de copt si la sfarsit nucile.

Compozitia finala
Se unge forma de briose cu unt si se pune compozitia.


Se pun in cuptorul preincalzit la 180 grade pana cand sunt rumene si coapte in interior (testul scobitorii), aproximativ 25-30 minute.

Rezultatul...





4 comentarii:

  1. deja incepe sa imi para rau ca ne despart vreo 100 de km... in camin nu erai vrednica asa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. am facut si eu reteta asta si mi-au iesit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca le-ai facut si "pofta buna" in continuare :)

      Ștergere