miercuri, 21 martie 2012

Mancarica de pui/curcan cu ardei rosu


O mancarica plina de vitamine, in special vitamina C numai buna pentru timpul asta. Prima data am facut-o cu pui, ce-i drept mai rar in meniul pustiului, dar apoi am repetat reteta si cu piept de curcan si a iesit super. A mancat cu piure de telina.

- 1/2 piept de pui sau medalion de curcan taiat fasii;
- 1/2 ardei rosu taiat felii;
- 1/2 morcov mare ras;
- suc de rosii (am folosit 3 paharele).


 Se pune carnita intr-o tigaie incinsa si se amesteca pentru a nu se lipi.


Dupa ce si-au schimbat culoarea fasiile de carne, se adauga morcovul.


Cand s-a inmuiat putin, se adauga sucul de rosii si ardeiul. Apoi se pune un capac si se lasa sa fiarba inabusit.


Rezultatul...


Apoi cu furculita se zdobeste, in functie de consistenta dorita.

2 comentarii: