joi, 26 aprilie 2012

Piept de pui umplut cu branza


Buzunare din piept de pui pline cu branza aromata cu busuioc, masline, usturoi.




Ingrediente:

- 3 jumatati piept pui;
- 200 g branza putin sarata rasa;
- 2 linguri de smantana;
- masline;
- 2 catei de usturoi;
- 6 jumatati de miez de nuca;
- 2 frunze de busuioc proaspat;
- ulei;
- pesmet alb;
- 1 rosie;
- sare si piper.






Se amesteca branza cu smantana. Se adauga busuiocul, usturoiul, nucile si 3 masline taiate toate feliute mici si se amesteca. Se adauga sare si piper dupa gust.



 Cu un cutit ascutit se taie piepul, formandu-se un buzunar.


Se umple cu branza aromata.


Pe o farfurie intinsa se pune pesmet. Pieptul de pui si unge cu ulei si apoi se da prin pesmet pe toate partile. Apoi se aseaza intr-o tava cu putin ulei.

Se mai pun in tava si masline si o rosie taiata felii sau cateva rosii cherry. Se toarna putin ulei si se baga la cuptorul preincalzit, foc mediu, pentru 30-40 minute.


Rezultatul...


Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Apetisanta reteta, am sa o fac si eu dar TREBUIE sa remarc ca fotografia buzunarului pieptului de pui este putin amuzanta, daca e scoasa din context. :)
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Vai la ce se poate gandi lumea ... :)) M-am uitat si eu la buzunar si ai totala dreptate :) Multumesc si o zi placuta!

      Ștergere