Buzunare din piept de pui pline cu branza aromata cu busuioc, masline, usturoi.
Ingrediente:
- 3 jumatati piept pui;
- 200 g branza putin sarata rasa;
- 2 linguri de smantana;
- masline;
- 2 catei de usturoi;
- 6 jumatati de miez de nuca;
- 2 frunze de busuioc proaspat;
- ulei;
- pesmet alb;
- 1 rosie;
- sare si piper.
Se amesteca branza cu smantana. Se adauga busuiocul, usturoiul, nucile si 3 masline taiate toate feliute mici si se amesteca. Se adauga sare si piper dupa gust.
Cu un cutit ascutit se taie piepul, formandu-se un buzunar.Se umple cu branza aromata.
Pe o farfurie intinsa se pune pesmet. Pieptul de pui si unge cu ulei si apoi se da prin pesmet pe toate partile. Apoi se aseaza intr-o tava cu putin ulei.
Se mai pun in tava si masline si o rosie taiata felii sau cateva rosii cherry. Se toarna putin ulei si se baga la cuptorul preincalzit, foc mediu, pentru 30-40 minute.
Rezultatul...
Pofta buna!
Apetisanta reteta, am sa o fac si eu dar TREBUIE sa remarc ca fotografia buzunarului pieptului de pui este putin amuzanta, daca e scoasa din context. :)
RăspundețiȘtergereO zi buna.
:)) Vai la ce se poate gandi lumea ... :)) M-am uitat si eu la buzunar si ai totala dreptate :) Multumesc si o zi placuta!
Ștergere