Am folosit din nou gratarul pentru aragaz, dar de data asta pentru a face pulpe de pui. Au iesit crocante pe exterior si fragede in interior. S-au potrivit de minune cu garnitura de cartofi copti cu rozmarin.
Ingrediente:
- 3 pulpe mari intregi sau 6 ciocanele sau pulpe superioare;
- marinata.
Pentru marinata:
- 1 lingura mustar cu boabe;
- 1-2 linguri sos chilli cu usturoi;
- 4 linguri ulei de masline;
- sare si piper.
Am folosit 3 pulpe intregi pe care le-am taiat in doua si le-am crestat pana la os pentru a se patrunde. Se amesteca ingredientele pentru marinata pana se formeaza o pasta omogena.
Se ung pulpele cu marinata, si apoi se pun la rece intr-un castron pentru minim o ora. Dupa ce timpul de marinare a trecut, se incinge gratarul si se aseaza pulpele.
Dupa 30 minute de intorc si se mai lasa inca 30-40 minute pana cand pulpele se "bronzeaza" bine.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu