luni, 23 iulie 2012

Tocanita cu sos alb


Am incercat ceva nou in materie de tocanite. Inspirata de GoodFood intr-o zi in care eram in pana de idei. Se face usor si este foarte gustoasa.

Necesar:

- 700 g pui (copane sau piept);
- 8 felii de bacon sau jambon;
- 400 ml apa sau supa de legume;
- 200 g porumb;
- 200 g mazare;
- 2 rosii;
- 6-7 cartofi;
- 200 g crema de branza;
- 2 linguri faina;
- 1 lingura ulei;
- sare si piper.



Se trece puiul prin faina amestecata cu sare si piper si se prajeste pe toate partile intr-o tigaie in care s-a incins uleiul.


Se scoate pe o farfurie si se prajeste in continuare baconul pana devine crocant.
Intr-o cratita se pun copanele, baconul si supa de legume si se lasa sa fiarba 10 minute. Apoi se adauga cartofii si mazarea.


Se acopera si se lasa pana cand carnea si cartofii s-au patruns. Se adauga crema de branza, porumbul si rosiile taiate felii.


Se mai lasa sa fiarba fara capac 5-10 minute. Se asezoneaza si masa e gata!

Rezultatul...


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu