Am si eu madlenele mele, nu doar M. Proust:). Puiul diablo este una dintre ele. Amintiri frumoase care revin cu fiecare inghititura: intalnirile in oras cu viitorul actual sot, cinele din camin in perioada studentiei in care trasnformam snitelele de acasa in acest preparat delicios.
Necesar pentru 2 portii:
- 2 snitele;
- 4 ciupercute sau cateva masline feliate;
- 1 gogosar murat;
- 2 felii sunca de Praga;
- 2 felii cascaval;
- Sos de maioneza cu usturoi.
Se pune snitelul pe o farfurie daca il vom baga in cuptorul cu microunde sau intr-un vas termorezistent daca il vom baga in cuptor. Peste el se aseaza ciupercile taiate felii sau maslinele, gogosarul taiat felii, sunca si cascavalul.
Se baga la cuptor pentru a se topi cascavalul.
Se serveste cu sos de maioneza cu usturoi .
Rezultatul...
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu