Crusta crocanta si in interior carne frageda.
Necesar:
- piept de pui;
- ou;
- pesmet;
- sare si piper.
Am mentionat doar ingredientele fara cantitati pentru ca totul depinde de cata carne este. Aceste snitele le-am facut ca baza pentru Pui diablo, si pentru 2 portii am folosit 1 piept de pui, 1 ou si pesmet...mult. :)
Dupa metoda invatata de la Ainsley Harriott... se pune pieptul de pui cu partea unde a avut pielea in jos pe un fund, intre folie alimentara si apoi se bate cu ciocanul pentru snitele pana ajunge la marimea unei farfurii.
Inainte de bataie |
Dupa bataie |
Se trece prin oul batut, pesmet, ou batut, pesmet. Cam violenta reteta :)
Intr-o tigaie inchisa se pune ulei, iar cand s-a incins si acesta se pune snitelul.
Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti se scoate pe o farfurie, pe prosop de hartie pentru a absoarbi excesul de ulei.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu