vineri, 9 noiembrie 2012

Snitel de pui cu pesmet


Crusta crocanta si in interior carne frageda.



Necesar:

- piept de pui;
- ou;
- pesmet;
- sare si piper.








Am mentionat doar ingredientele fara cantitati pentru ca totul depinde de cata carne este. Aceste snitele le-am facut ca baza pentru Pui diablo, si pentru 2 portii am folosit 1 piept de pui, 1 ou si pesmet...mult. :)
 
Dupa metoda invatata de la Ainsley Harriott... se pune pieptul de pui cu partea unde a avut pielea in jos pe un fund, intre folie alimentara si apoi se bate cu ciocanul pentru snitele pana ajunge la marimea unei farfurii.

Inainte de bataie

Dupa bataie
Se trece prin oul batut, pesmet, ou batut, pesmet. Cam violenta reteta :)
 
Intr-o tigaie inchisa se pune ulei, iar cand s-a incins si acesta se pune snitelul.


Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti se scoate pe o farfurie, pe prosop de hartie pentru a absoarbi excesul de ulei.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu