De ceva timp am descoperit-o pe Annabel Karmel si imi place ceea ce face: retete pentru bebelusi, pentru petreceri de copii si in plus promoveaza gatitul impreuna cu cei mici, lucru cu care sunt total de acord. Va voi prezenta azi briose cu banane. Se fac usor, ca toate briosele, si sunt perfecte alaturi de iaurt pentru gustarea prichindeilor.
- 2 banane mici, sau 1 si jumatate mari;
- 50 g unt;
- 1 ou;
- 80 g zahar sau glucoza;
- 200 g faina;
- 1 lingurita praf de copt;
- stafide feliate.
Se freaca untul cu zaharul pana devine o spuma.
Apoi se adauga oul si bananele facute piure cu o furculita.
Se amesteca bine si se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se adauga stafidele.
Apoi se adauga oul si bananele facute piure cu o furculita.
Se amesteca bine si se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se adauga stafidele.
In tava de briose se pun hartiutele, si apoi cu o lingura se imparte aluatul. Se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 -25 minute pana devin rumene si trec testul scobitorii.
Rezultatul...
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu