joi, 10 mai 2012

Chiftelute de ton


Pentru iubitorii de peste am ales din Good Food chiftelute cu ton. Sunt foarte usor de facut, si se mananca cu lamaie sau cu smantana. Prepararea lor a fost un deliciu, pentru ca prichindelul meu e foarte curios de ceea ce fac in bucatarie si se comporta ca atare :) :





Este nevoie de:

- 1 conserva ton maruntit in apa;
- 1 lingura seminte de pin;
- 1 ou;
- 1 fir de ceapa verde;
- 1 lingura cu varf de pesmet;
- 1/2 legatura de patrunjel;
- sare si piper.






Se amesteca ingredientele si apoi cu mana umezita se formeaza chiftelutele.



Intr-o tigaie incinsa se pun 2 linguri de ulei si se prajesc chiftelutele pe toate partile pana se rumenesc.


 
Se scot intr-o farfurie pe un servetel de hartie.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu